Ventilatoare

 • Deflector reglabil pentru aer conditionat, protectie jet de aer rece

  Produsul este un deflector pentru aerul conditionat. Este o piesa care se monteaza pe aparatul de aer conditionat si are rolul de a devia fluxul de aer. Nu functioneaza pe baterii, aparatul de aer conditionat nu este inclus.

 • Mini Racitor aer portabil Nexfan Air Cooler

  Mini racitorul de aer portabil Nexfan Air Cooler este solutia ideala pentru o camera racoroasa si confortabila in zilele de canicula.

 • Ventilator pentru gratar cu capete rotative, lumina LED si clema de prindere

  Ventilatorul pentru gratar este alegerea perfecta pentru o experienta cat mai usoara in prepararea mancarii preferate la gratar.

 • Ventilator cu pulverizare apa , umidificare,timer si telecomanda

  Ventilator cu pulverizare apa si umidificare Hausberg HB-5600, 90W, 300 ml/h, 3 viteze, timer, telecomanda

  Ventilatorul compact Hausberg are un design deosebit si un debit mare de aer – iar aceasta intr-un spatiu foarte restrans. In comparatie cu celelalte ventilatoare cu mototor, modul de functionare al ventilatorului turn se bazeaza pe rotatia in jurul propriei axe. Racirea se produce cu o economie de spatiu prin rotirea in interior a unei constructii cu lamele din interiorul aparatului, debitul de aer se propaga pe intreaga inaltime a ventilatorului. Timpurile in care foile de hartie de pe masa de birou zburau in toate partile sunt acum apuse: ventilatorul Hausberg produce un efect racoros sub nivelul de inaltime al mesei.
  Prin constructia sa compacta, ventilatorul Hausberg se integreaza in orice mediu, fie el al afacerilor sau in cadrul spatiului de locuit si produce vizibil un vant racoros si aer proaspat.
  Design nou avansat, modern si durabil

Meniu