TRUSA DE SCULE DIN LEMN MONTESSORI CU 40 DE ACCESORII

159 lei299 lei (-47%)

In stoc

TRUSA DE SCULE DIN LEMN MONTESSORI CU 40 DE ACCESORII. Are tot ceea ce ar putea avea nevoie micutul dumneavoastra mester.

Trusa de scule din lemn Montesorii cu accesorii- Set cutie de scule lemn copii

Aceasta jucarie din lemn are tot ceea ce ar putea avea nevoie micutul dumneavoastra mester.

Alimentati dorinta copilului dvs. de a construi si crea; fiecare kit vine cu un sortiment de piese pe care copiii le pot conecta în creaturi si forme frumoase.

Trusa de scule vine echipata cu 32 de unelte din lemn si accesorii intr-o frumoasa cutie de scule din lemn cu usi duble rabatabile, care pot fi blocate cu zavoare, 2 sertare si un maner de franghie.

  • Set de cutii de scule din lemn; instrumente din lemn de inalta calitate si colorate pentru copii construit sa dureze sis a dezvolte creativitatea.
  • Design puternic din lemn, realizat pentru a rezista la uzura copiilor care se distreaza; vine cu o cutie de instrumente robusta pentru curatare si depozitare usoara.
  • Pentru un plus de distractie si imaginative, atat cutie cat si instrumentele pot fi pictate dupa bunul plac al copilului.
  • Fiecare set contine un ferastrau din lemn, cheie, ciocan, surubelnita si rigla, impreuna cu piulite, suruburi si scanduri de lemn gaurite pentru ca copiii sa exerseze abilitatile motorii fine.

Cutia de depozitare din lemn are 2 brate detasabile care pot fi întoarse pentru a usura accesul la uneltele tale.

De asemenea, pot fi indepartate seturile de instrumente si se poate incepe distractiei in constructii.

Dimensiunea cutiei masoara aproximativ: 20,3cm x 30cm x 8cm.

Recomandat copiilor de peste 3 ani.

 

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site.

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
47
Save 140 lei
140lei
140
lei

TRUSA DE SCULE DIN LEMN MONTESSORI CU 40 DE ACCESORII

159 lei299 lei (-47%)

Adauga in cos