Suport telefon BY-03, Pentru grila auto, Magnetic

69 lei189 lei (-63%)

In stoc

Suport telefon BY-03, Pentru grila auto,magnetul este extrem de puternic si nu perimite obiectului sa cada,nici macar pe drumurile accidentate.

Suportul magnetic rotativ universal pentru gadgeturi. Magnetul este extrem de puternic si nu perimite obiectului sa cada, nici macar pe drumurile accidentate. Produsul se poate folosi pentru: GPS, telefon si tableta.

Telefonul poate sta in orice pozitie, adaptata soferului, datorita magnetului superior care se invarte la 360 de grade pe o bila rotativa.

Cum se instaleaza? Se amplaseaza la grila de ventilatie a masinii cu ajutorul prinderii tip clema. Pe spatele carcasei telefonului dumneavostra veti aplica o tablita metalica autoadeziva, inclusa in pachet. Atunci cand folositi suportul, stikerul si magnetul se fixeaza perfect, oferind totusi libertatea de a inclina telefonul cum doriti.

Sistemul one-click asigura prinderea rapida pe grila de aerisire, protejand in acelasi timp grila de zgarieturile ce pot aparea in momentul fixarii

Prinderea telefonului in suport se face cu ajutorul unei piese din metal ce se fixeaza cu banda autoadeziva 3M pe spatele telefonului.

Magnetul nu afecteaza semnalul sau receptia GPS.

Pachetul Contine:

  1. 1x Suport auto telefon
  2. 2x Tablita metalica autoadeziva

 

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
63
Save 120 lei
120lei
120
lei

Suport telefon BY-03, Pentru grila auto, Magnetic

69 lei189 lei (-63%)

Adauga in cos