Set cutite otel inoxidabil si ustensile de bucatarie (12 piese) Black Royal Collection Berlinger Haus BH 6253

205 lei299 lei (-31%)

Stoc epuizat

Optati pentru Set cutite otel inoxidabil si ustensile de bucatarie (12 piese) Black Royal Collection Berlinger Haus BH 6253. Acesta este un pachet multifunctional, all-in-one. Faceti o singura achizitie si aduceti o valoare importanta in bucataria dumneavoastra.

Pachetul include 5 cutite de diferite marimi, concepute pentru operatiuni variate, cele mai importante 4 ustensile de bucatarie, un tocator, un ascutitor pentru lame si un suport.

Toate aceste piese sunt adunate elegant intr-un suport compact, din otel inoxidabil. Pentru ca toate piesele fac parte din acelasi set, ele au un aspect comun, ceea ce va spori simtitor stilul bucatariei dumneavoastra.

Setul este practic pentru ca va permite sa aveti la indemana cutitele si instrumentele de lucru de care aveti nevoie la fiecare sesiune de gatit. Toate piesele se afla in acelasi loc si le puteti gasi oricand usor. Standul este astfel conceput pentru a fi asezat pe masa. Cutitele se infig cu varful in jos, pentru maxima siguranta. Ustensilele au capetele indreptate spre partea superioara, pentru a putea fi usor retrase si introduse in suport.

Atunci cand doriti o solutie completa pentru zona de lucru din bucatarie, puteti miza pe acest Set cutite otel inoxidabil si ustensile de bucatarie (12 piese) Black Royal Collection Berlinger Haus BH 6253.

Manerele cutitelor sunt ergonomice, se fixeaza bine in palma si nu aluneca
Manerele ustensilelor de bucatarie sunt lungi si elegante, netede si placute la atingere
Suportul negru contine ascutitor pentru depozitarea cutitelor
Pachetul include si o foarfeca de bucatarie
Toate piesele respecta cele mai inalte standarde calitative germane
Articolele sunt fabricate din otel inoxidabil, acoperit cu un strat de titaniu anti-lipire, anti-mirosuri neplacute si usor de curatat.
Culoare: Negru
Diametru: 20 cm 12.5 cm 9 cm

Setul este confectionat din materiale ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU.
Setul este alcatuit din 12 piese si contine urmatoarele articole:

  • Cutitul bucatarului cu lama de 20 cm
  • Cutit slicer cu lama de 20 cm
  • Cutit pentru paine cu lama de 20 cm
  • Cutit universal cu lama de 12.5 cm
  • Cutit pentru decojire cu lama de 9 cm
  • 6 Ustensile de bucatarie
  • Suport negru pentru depozitarea cutitelor

Cutitele sunt realizate in conformitate cu standardele inalte de calitate germane. Piesele din acest set sunt produse din otel inoxidabil, invelit cu un strat de acoperire din titaniu. Stratul final are proprietati deosebite se curata usor, este antiaderent si nu permite pastrarea mirosurilor neplacute

Cutitele au manere cu design placut si aspect modern. Manerele sunt foarte ergonomice, se simt bine in timpul utilizarii si sporesc siguranta in timpul operatiunilor de taiere si feliat.

Manerele si lamele cutitelor sunt ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU.

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
31
Save 94 lei
94lei
94
lei

Set cutite otel inoxidabil si ustensile de bucatarie (12 piese) Black Royal Collection Berlinger Haus BH 6253

205 lei299 lei (-31%)