Scule profesionale

 • Adaptor bormasina si autofiletanta, cu cap magnetic si furtun flexibil

  Adaptor bormasina si autofiletanta, cu cap magnetic si furtun flexibil face lucrurile mai usoare acolo unde este greu sa insurubezi.

 • FLEX CU 2 ACUMULATORI, 21 V, 7000 ROT/MIN

  FLEX CU ACUMULATOR, 21 V, 7000 ROT/MIN, excelent manevrabil datorita supletii carcasei si perfect de utilizat in lucrari rapide si de finete

 • Lopata pliabila Militara multifunctionala

  Lopata de camping – kit de supravietuire multifunctional cu lopata pliabila pentru camping, unelte fixe, instrument multifunctional pentru camping, drumetii, urgenta, aventura, supravietuire in aer liber, vanatoare, pescuit

 • Mini Polizor Unghiular Flex Electric cu Acumulator, Portabil, 12V, Disc 76MM

  Mini Polizor Unghiular Flex Electric cu Acumulator, Portabil, 12V, Disc 76MM

  Principalele caracteristici ale acestei unelte multifuncționale de șlefuire sunt performanța stabilă și eficientă, precum și durata lungă de utilizare datorită motorului fără perii. Cu o viteză de rotație de 15000rpm, aceasta este potrivită pentru o varietate de sarcini de prelucrare, cum ar fi șlefuirea, pregătirea suprafețelor și tăierea de materiale precum ceramică, lemn, piatră și oțel.

  Aceasta dispune de un design ergonomic, cu comutator lateral și mâner confortabil, pentru o utilizare ușoară cu o singură mână. Blocarea axului permite schimbarea simplă a discurilor de șlefuire, fără a fi nevoie de instrumente suplimentare. Pentru siguranță și durabilitate, uneltele au fost proiectate cu o barieră îngroșată care previne pătrunderea particulelor în mașină și cu orificii de ventilație pentru dissiparea eficientă a căldurii.

  Disponibilă cu opțiunea de baterie sau fără, această unelte de șlefuire se potrivește nevoilor tale. Fiind versatilă și potrivită pentru o varietate de aplicații, aceasta devine un ajutor de nădejde în îmbunătățirea locuinței și în proiectele de bricolaj. Datorită designului său practic și performanțelor excelente, această unelte va fi un partener de încredere în activitățile tale de prelucrare și renovare.

  Continut pachet :

  1 * Polizor de Șlefuire Electric

  1 * Baterie sau 2

  1 * Adaptor

  1 * Ghid de utilizare

  2 * Discuri de Tăiere

 • Trusa 108 piese tubulare cromate

  Trusa scule tubulare clichet torx-uri chei cu 108 piese.

 • TRUSA BORMASINA CU 2 ACUMULATOR SI INCARCATOR + 30 ACCESORII

  TRUSA BORMASINA + accesorii. Designul ergonomic imbunatatit si manerul acoperit cu cauciuc sporeste confortul utilizatorului

 • Trusa scule de 187 piese in valiza cu roti

  Trusa scule de 187 piese in valiza cu roti puteti gasi toate sculele de care aveti nevoie, acesta se poate transporta cu usurinta in orice loc datorita valizei cu roti.

 • Surubelnita electrica verde

  Surubelnita electrica Swat putere 280W

 • Surubelnita fara fir

  Surubelnita fara fir- oricand la indemana ta

Meniu