Promo 2 X Plasa de tantari magnetica 100 X 210

59 lei179 lei (-67%)

In stoc

Scapati de tantari si insecte folosind Perdea cu magneti .

Cu aceasta perdea cu magneti anti insecte veti scapa de grija tantarilor si insectelor nedorite de la la d-voastra din casa. Aceasta perdea magica este ceea ce aveti nevoie ca sa va aparati impotriva insectelor. Perdeaua anti-tantari are un desing modern si placut.

Solutia pentru a impiedica insectele sa intre in casa cand usile sunt deschise este aceasta perdea minune .

Perdeaua cu magneti anti insecte , acestea se deschid usor la mijloc, inchizandu-se ca prin minune in urma dumneavoastra datorita  magnetilor insirati de-a lungul lor.

Daca aveti mainile ocupate sau un membru al familiei uita sa inchida usa, perdelele  au grija sa repare neatentia, cu ajutorul magnetilor lor.

Cand iesiti, perdelele se separa cu usurinta apoi se inchid imediat in urma dumneavoastra, nelasandu-le insectelor nicio sansa sa patrunda in casa.

Perdeaua pote fi folosita la usile simple, usile glisante, usile rulotei. Acesta perdea va-va permite sa va bucurati de aerul proaspat si sanatos de afara, fara sa mai fiti deranjati de insecte.

De asemenea, perdelele se inchid si dupa animalele de companie care se plimba din casa in gradina si invers.

Perdeaua cu magneti  este usor de montat, cu ajutorul celor 8 paduri cu scai fara sa mai aveti nevoie de cuie, suruburi sau piuneze.

Odata cu venirea frigului, puteti sa dezinstalati, sa curatati si sa depozitati cu usurinta pentru a le utiliza cu placere si anul urmator.

Pachetul Perdea cu magneti anti insecte include:

Perdele duble ;

8 paduri cu scai si 8 pioneze pentru fixarea perdelelor;

Dimensiuni perdea :

H 210 x l 100cm.

Pachetul contine 2 bucati.

 

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
67
Save 120 lei
120lei
120
lei

Promo 2 X Plasa de tantari magnetica 100 X 210

59 lei179 lei (-67%)

Adauga in cos