Pista flexibila curse masinute Magic Tracks

70 lei159 lei (-56%)

In stoc

Aceasta pista pentru curse cu masinute Magic Tracks reprezinta o jucarie revolutionara.Pista pentru masinuta Magic Tracks este usor de asamblat: doar alaturati piesele si creati ruta personalizata.

Pista flexibila curse masinute Magic Tracks din 165 piese
Aceasta pista pentru curse cu masinute Magic Tracks reprezinta o jucarie revolutionara. Pista pentru masinuta Magic Tracks este usor de asamblat: doar alaturati piesele si creati ruta personalizata. Realizati rampe, viraje dupa bunul plac datorita design-ului pieselor. Creati-va orice tip de pista va doriti cu Magic Tracks! Iar daca stingeti lumina iar pista va straluci si in intuneric! Iar daca mai adaugati pe pista si masinuta cu led-uri, veti realiza un peisaj uimitor, plin de culori. Si daca nu v-a convins, Magic Tracks poate fi modificat in timp ce masinuta merge pe pista datorita flexibilatii sale. Este timpul sa va distrati cu Magic Tracks! Copiii vor fi uimiti si cu zambetul pe buze.

Setul include:

129 piese
1 masinuta cu LED (bateriile nu sunt incluse)
1 foaie cu 78 stickere pentru lipit
Copiii vor iubi aceasta jucarie distractiva care straluceste in intuneric. Set cu traseu, circuit flexibil, masinuta cu lumina leduri 129 de piese, 11ft speedway Magic Tracks. Dispune de sine care se intorc in toate directiile si se transforma, astfel cand stingi lumina, te poti juca pe intuneric si vei vedea stralucirea pieselor. Masinuta Magic Tracks formeaza un circuit flexibil, asa ca poti sa le intorci cum vrei tu si finaliza un traseu. Cele 165 de piese se pot imbina si indoi pentru a crea o pista de sine la 360 de grade, dreapta sau ondulata dupa preferinte, si sunt de diferite culori. Acestea se prind impreuna si pot fi indoite sau flexate, creezi trasee, drumuri si tuneluri pentru masina iluminata cu led-uri.

Specificatii:

stralucire in intuneric;

 

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
56
Save 89 lei
89lei
89
lei

Pista flexibila curse masinute Magic Tracks

70 lei159 lei (-56%)

Adauga in cos