Perna din gel cu memorie EGG SITTER

49 lei129 lei (-62%)

In stoc

Perna cu memorie gel pentru scaun Egg Sitter este deosebit de confortabila ce ofera un sprijin excelent este confectionata din spuma siliconica ortopedica de mare densitate, care ia forma corpului si este capabila sa sustina toata greutatea, scazand presiunea din coloana vertebrala.

Perna speciala de scaun cu gel Egg Sitter poate fi folosita la locul de munca, acasa, in masina si este potrivita pentru soferii profesionisti sau pentru trase lungi de sport.

Aceasta perna pentru scaun Egg Sitter este perfecta la birou, acasa, in masina, pe scaunul cu rotile, la plimbari cand doriti sa va odihniti pe o banca, sau cand mergeti in parcurile de joaca pentru copii.

Perna Egg Sitter cu memorie gel pentru scaun va ajuta sa eliberati presiunea de spate si va ofera un sprijin excelent, fiind fabricata din spuma ortopedica cu o densitate mare a structurii materialului si un strat de gel in mijloc.

Caracteristici:

– ofera suport spate

– absoarbe punctele de presiune

– permite aerului sa circule

– fabricat din polimer, ofera durabiltate si este foarte rezistent

– design sub forma de fagure de albine

– perna cu memorie gel

– include o husa antialunecare pe care o puteti spala Perna Egg Sitter cu memorie gel va va oferi acelasi sprijin si confort dupa ore intregi.

– dimensiuni: 38 x 30 cm

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
62
Save 80 lei
80lei
80
lei

Perna din gel cu memorie EGG SITTER

49 lei129 lei (-62%)

Adauga in cos