Patura ignifuga in husa

70 lei199 lei (-65%)

In stoc

Patura de incendiu in husa este recomandată să fie prezentă in orice locuintă unde sunt și copii prezenți.

Această pătură ignifugată este recomandată să fie prezentă in orice locuintă unde sunt și copii prezenți. Prezența  in casă a acestor pături antiincediu pot preveni accidentări grave sau chiar pot salva viața.

Acest produs se folosește pentru stingerea incendiilor in faza incipientă.

Cum se folosește acest produs ?!

-Trageti ferm de cele doua benzi din partea de jos, pentru a scoate patura din geanta de depozitare, patura se va despaturi automat. Luati patura de cele doua benzi si tineti-o in fata dvs pentru a va proteja de foc daca acesta este deja prea puternic si nu  mai poate fi stins de catre dvs.

-Daca incendiul este in faza incipienta , acoperiti complet focul cu patura, si lasati-o acolo pana cand focul s-a stins complet si caldura s-a disipat.

-Daca o persoana are hainele in flacari , acoperiti si strangeti ferm zona respectiva cu patura antifoc. Asigurati-va ca patura acopera si zona gatului petru a impiedica ca focul sa ajunga la fata.

De retinut!

– Patura antiincediu trebuie verificata vizual cel putin o data pe an .

-Dupa folosire aceasta trebuie aruncata

-Nu este potrivita pentru incendiile electrice.

 

Dimensiunea paturii: 100×100 cm.

Material:fibra de sticla,pvc

 

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
65
Save 129 lei
129lei
129
lei

Patura ignifuga in husa

70 lei199 lei (-65%)

Adauga in cos