Lampa veghe Luna Moon Lamp, imprimata 3D, reincarcabila, 2 culori

68 lei150 lei (-55%)

In stoc

Lampa veghe Luna Moon Lamp, imprimata 3D, reincarcabila, 2 culori

Descrierea promotiei – Lampa veghe Luna Moon Lamp

Lampa veioza Luna Moon lumina alb + galben imprimata 3D reincarcabila cu acumulator,modelul nou cu Stand cadou

Lampa veioza Luna realizata prin tehnologie dintr-o singura bucata, avand o suprafata perfecta si fara sudura. Imprimarea 3D a reprodus in mod fidel orice crater al lunii bazat pe datele astronomice de la NASA, folosindu-se cea

mai avansata tehnologie de imprimare 3D, creand o textura foarte asemanatoare cu luna reala.

Genialul design luminos 3D va aduce mister si romantism, potrivit pentru diverse ocazii: in curtea casei, locuinte, supraveghere bebelusi si copii, office, petreceri, cafenele, creand o atmosfera linistita si o stare de spirit excelenta!

Instructiuni

Atingeti butonul timp de o secunda pentru a schimba culoarea luminii si atingeti mai mult de o secunda pentru a regla luminozitatea luminii.

Performanta excelenta – iluminare confortabila de 3000K cald si 4000K neutru alb. Lampa cu tehnologie de imprimare 3D va ofera un unghi impresionant de latime la 360 de grade.

Material superior

Toate detaliile conteaza. Folosim numai materiale de inalta calitate! Suprafata este realizata din PLA biodegradabil, sigur si prietenos cu mediul. Prevazuta cu bateria litiu reincarcabila incorporata de calitate superioara.

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
55
Save 82 lei
82lei
82
lei

Lampa veghe Luna Moon Lamp, imprimata 3D, reincarcabila, 2 culori

68 lei150 lei (-55%)

Adauga in cos