Lampa circulara selfie LED pentru telefon

35 lei115 lei (-70%)

In stoc

Lampa selfie LED pentru telefon este un ajutor esential pentru a infrumuseta fata sau pentru a face ochii mai luminosi in fotografie.

Descriere

Acest selfie ring light pentru fotografii este un ajutor esential pentru a infrumuseta fata sau pentru a face ochii mai luminosi in fotografie. In conditii de iluminare slaba, cu acest dispozitiv veti avea in fotografii tonuri de culoare naturala.

Efect de iluminare excelent – lumina soft emisa de cele 36 de LED-uri este centrata si nu foarte stralucitoare, oferind o lumina naturala de umplere atunci cand lumina naturala nu este suficienta.

Luminozitate reglabila pe trei niveluri – apasati usor butonul dedicat pentru a schimba intre cele trei niveluri de intensitate a luminii in functie de ce aveti nevoie pentru a face o fotografie perfecta.

Baterie reincarcabila incorporata – acest selfie ring light este alimentat cu o baterie litiu reincarcabila si astfel nu necesita baterii suplimentare. Puteti incarca bateria prin cablul USB inclus atunci cand este nevoie. La putere maxima, va puteti bucura de acest dispozitiv aproximativ 50 de minute.

Multifunctional si portabil – pe langa utilizarea standard de ring flash pentru fotografii, puteti folosi acest gadget si ca lanterna atunci cand aveti nevoie. Este suficient sa apasati lung pe butonul de alimentare pentru a intra in modul full-blit.

Compatibilitatea universala – acest selfie ring light pentru telefoane este compatibil cu aproape orice model de telefon si tableta.

CARACTERISTICI:
• Numarul de LED-uri: 36 LED-uri
• Numar de moduri de operare: 3 (slab, mediu, puternic)
• Functie full-blit (apasati lung buton de pornire)
• Temperatura de culoare lumina: 5600 K (alb rece)
• Baterie: 400 mAh reincarcabila
• Cablu incarcare microUSB – USB
• Timp de lucru cu o singura incarcare: pana la 50 de minute
• Dimensiuni: 28 mm x 85 mm

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site.

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
70
Save 80 lei
80lei
80
lei

Lampa circulara selfie LED pentru telefon

35 lei115 lei (-70%)

Adauga in cos