Kit sistem supraveghere, 8 camere interior/exterior, DVR, 8 canale, imaginile captate pot fi interceptate si vizualizate pe orice dispozitiv mobil sau fix

699 lei1.399 lei (-50%)

Stoc epuizat

Sistemul de supraveghere video contine :

Camera supraveghere video interior/exterior 36 led mici IR rezolutie CMOS 700TVL – 8buc

Suport prindere camera video – 8buc

DVR 8 canale – 1buc

Mouse DVR – 1buc

Sursa alimentare DVR – 12V – 1buc

Sursa alimentare 12V – 1buc

Un sistem de supraveghere video reprezinta solutia perfecta pentru protectia si supravegherea locuintei,a locului de munca,autoturismului in parcare,angajatilor companiilor ,etc. Am configurat pentru Dvs. acest sistem de supraveghere video cu accesorii incluse GRATUIT,in cazul achizionarii lui rezultand o economie in buget de pana la 40% fata de achizionarea separat pe componente ( camere video,dvr sau accesoriile necesare.)

Camerele de supraveghere video pot fi utilizate in interior/exterior!

Rezista fara probleme la conditii de umiditate-ploaie-ninsoare-temperatura foarte ridicata sau foarte scazuta!!

Imaginile captate de catre sistemul supraveghere pot fi interceptate si vizualizate pe orice dispozitiv mobil sau fix.!!

Permite monitorizarea si supravegherea pe timp de zi si noapte a spatiilor interioare si exterioare,cu vedere perimetrala.Placa cu leduri IR( infrarosu) asigura si permite vizualizare nocturna chiar daca in locatia unde este amplasata camera video este intuneric total!

DVR ul (digital video recorder) este un aparat de tip server dedicat pentru supraveghere video, aparat care detine un sistem de operare propriu pe platforma LINUX ,ceea ce ii confera stabilitate in operare si exploatare.

Foloseste cea mai buna compresie – H.264, MPEG-4 Part 10, sau AVC – este un standard de codare video digitala si care se remarcă printr-o rata de compresie extrem de ridicată!

Montarea kitului sistem de supraveghere se face foarte usor si simplu:

-Direct prin cablu RCA sau VGA la un monitor-TV-LCD.Pentru o buna conexiune a camerelor video la DVR se recomanda conectarea acestora prin cablu video coaxial ecranat si cablu de alimentare bifilar (recomandat cu invelis de silicon), sau prin cablu UTP -FTP.

Conectarea sistemului de supraveghere la internet se face printr-un cablu de retea!

Senzor imagine

1/4 CMOS SONY

Rezolutie

700 TVL

Infrarosu

36 led-uri 5mm

Iluminare

F1.2 / 1.0 Lux

Lentila

3,6mm

Compresie video

H264

Marime Imagine

PAL:512 (H) x 582 (V) NTSC:512 (H) x 492 (V)

FPS

200 fps/ 8 canale

Network

3G mobile; DHCP, PPPOE, FTP, DNS, DDNS, NTP, UPNP.

Alimentare

DC12V±10%; 4800-6500mA.

Temperatura functionare

-20 °C ~ 50 °C

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 700 lei
700lei
700
lei

Kit sistem supraveghere, 8 camere interior/exterior, DVR, 8 canale, imaginile captate pot fi interceptate si vizualizate pe orice dispozitiv mobil sau fix

699 lei1.399 lei (-50%)