Hoverkart cu scaun pentru Hoverboard lungime reglabila universala

199 lei299 lei (-33%)

Stoc epuizat

Hoverkartul este perfect pentru iubitorii de aventura, economic si ecologic. Veti avea parte de o experienta de conducere uimitoare, fiind foarte usor de controlat, in functie de pozitia corpului, distractiv si durabil.

Descriere

Hoverkart universal, distractie garanta

Hoverkartul este perfect pentru iubitorii de aventura, economic si ecologic. Veti avea parte de o experienta de conducere uimitoare, fiind foarte usor de controlat, in functie de pozitia corpului, distractiv si durabil.

Un accesoriu care face hoverboard-ul mult mai sigur, transformandu-l dintr-un vehicul pe doua roti, intr-unul pe trei roti.

Hoverkartul face hoverboard-ul mai distractiv decât oricand, prin atasarea unui cadru metalic prevazut cu un scaun si cu o roata. Veti obtine astfel un cart de dimensiuni mici care poate fi atasat la orice hoverboard, permitandu-va sa va asezati confortabil si sa conduceti pe baza de comenzi manuale.

Cu designul sau unic si cele trei roti, hoverkart-ul poate aborda tot felul de terenuri diferite, care ar fi fost inaccesibile pentru utilizatorii de hoverboard-uri.

Cartul are aceiasi latime ca si hoverboard-ului la care se ataseaza, ceea ce face ca posibila utilizarea lui si in spatii inchise.

Sistemul de prindere este special creat sa se potriveasca la toate modelele de hoverboard-uri existente pe piata.

Se instaleaza foarte rapid si usor. In cateva secunde poti transforma un hoverboard intr-un cart.

Este distractiv pentru toata familia, adulti si copii,cu totii pot folosi cartul ,pentru ca este reglabil.

Directie intuitiva, lungime reglabila

Este foarte usor de condus pentru a merge inainte, impingeti ambele manere pe partile laterale ale vehiculului in acelasi timp. Cand franati, trage manerele spre dumneavostra, la fel ca frana de mana de la o masina. Pentru a intoarce folosim doar un maner si celalalt ramane intr-o pozitie neutra. In timp ce conduceti, tineti ambele picioare pe suport.

Lungimea cadrului poate fi reglata cu usurinta, este prevazut cu un buton cu incuietoare, care permite ajustarea precisa a lungimii in functie de inaltimea utilizatorului.

Constructie puternica si asamblare usoara

Montare rapid ce nu necesita instrumente suplimentare, este suficient sa puneti cataramele solide, din metal, pe hoverboard si le fixati cu ajutorul curelelor elastice puternice cu Velcro.

Sistemul de prindere Velcro va permite sa ajustati suprapunerea la diferite grosimi ale hoverboardului.

Cadruleste confectionatdin otel inoxidabil , extrem de rezistent cu finisaje de exceptie, ce asigura o conducere fara probleme si garanteaza o utilizare indelungata.

Roata frontala durabila, care va asigura o miscare fara probleme.

Cartul ofera un confort real sustinand picioarele in pozitie ridicata. Este usor de transportat atunci cand bateria scooter-ului este teminata.

Utilizarea hoverboard-ului cu un cart (scaunel) este mult mai sigura si mai confortabila.

Prin constructia impunatoare, sigura si performanta, hoverkart-ul nu va reprezenta niciun pericol pentru tine. In plus, este un accesoriu sigur si performant.

Caracteristici:

– hoverkart cu scaun compatibil cu hoverboard (neinclus);

– capacitate maxima 130 kg;

– poate fi utilizat atat de copii cat si de adulti;

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
33
Save 100 lei
100lei
100
lei

Hoverkart cu scaun pentru Hoverboard lungime reglabila universala

199 lei299 lei (-33%)