Hamac dublu multicolor din bumbac cu husa de transport

59 lei149 lei (-60%)

Stoc epuizat

Hamacul se foloseste de obicei vara , atunci cand este cald corpul nostru transpira in timp ce stam in hamac.Acest hamac este realizat din materiale de calitate.

Descriere

Acest hamac este realizat din materiale de calitate si foarte rezistente in timp, fiind potrivit atat pentru spatii exterioare cat si pentru spatii interioare.

Cu ajutorul sforilor de suspensie se poate agata usor de copaci sau de stalpi iar cele două margini ale suprafeței de sezut oferă o legătură deosebit de strânsă. Datorită acestei suprafețe robuste, stabilitatea excepțională este garantată.

Confortul este sporit datorita unei multitudini de sfori de suspensie care distribuie greutatea in mod egal intre panza si hamac si prin urmare da un sentiment unic de gravitatie.

In scopul de a realiza un hamac de calitate este important ca franghiile de suspensie si suprafata de sezut sa fie rezistente la o greutate cat mai mare.

Hamacul se foloseste de obicei vara , atunci cand este cald corpul nostru transpira in timp ce stam in hamac , avantajul faptului ca sunt produse din bumbac este ca acesta absoarbe transpiratia lasand o senzatie placuta de uscat.

Specificatii Hamac multicolor din bumbac cu husa de transport:

Dimensiuni material: 190×160cm

Greutate: 800gr
Sustine: 240 kg
Culori disponibile : multicolor

 

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
60
Save 90 lei
90lei
90
lei

Hamac dublu multicolor din bumbac cu husa de transport

59 lei149 lei (-60%)