Fascial Gun

99 lei199 lei (-50%)

In stoc

Aparat de masaj Profesional  cu Vibromasaj KH-320

Aparat  / Pistol de masaj cu acumulator Li-Ion cu 6 trepte diferite de vibratii pentru relaxare musuculatura

Descriere:

Pistol de masaj cu acumulator Li-Ion cu 6 trepte diferite de vibratii pentru relaxare msuculatura  este un excelent ajutor in relaxarea si recuperarea musculaturii dupa perioade de activitate fizica intensa

Acesta este dotat cu Patru capete de masaj diferite: Pistolul de masaj  este echipat cu patru capete de masaj avand forme diferite pentru a ajuta utilizatorul sa se relaxeze in diferite parti ale corpului.
Confera un ajutor suplimentar la antrenament: Apararul de masaj fascial este un echipament  excelent care va poate ajuta sa va intindeti musculatura dupa exercitii fizice.

Este potrivit atat pentru sportivi profesionisti cat si pentru persoane ce nu practica in mod frecvent activitati sportive.
Pistolul de masaj cu vibratii maseaza in principal grupuri musculare mari, relaxeaza fascia, amelioreaza durerea si face ca antremnamentele avute sa fie mai eficiente.

Grad de viteza reglabil in  6 trepte: puteti alege viteze diferite in functie de grupa musculara  pe care doriti sa o relaxati si in functie de preferintele dvs., oferind astfel muschilor o relaxare linistitoare si rezistenta generala sporita, reducand durerea si crescand gama de miscare.

Disipare rapida a caldurii: Pisotolul de masaj este echipat cu un motor de inalta calitate si are o functie de disipare rapida acaldurii degajate de functionarea la viteze crescute si vibratii cuntinue.

Forma este una simpla cu maner ergonomic cu manta catifelata, oferind flexibilitate in timpul utilizarii. Alunecarea neteda reduce zgomotul in timpul functionarii.

Incarcare rapida: Aparatul de masaj de masaj este echipat cu o baterie de inalta calitate de 2000mAh, care poate functiona 3 ore dupa fiecare incarcare si poate fi incarcata rapid.

Caracteristici:

– Motor supersilentios fara perii: – trepte de viteza reglabila oferind pana la 3400 de lovituri pe minut
– Acumulator – 2000mAh Li-Ion, 8,4 V-   oferind pana la 3 ore de masaj
– 6 trepte de viteza
– Incarcare rapida  – pana in 1,5 ore pentru o durata de functionare de pana la 3 ore

Continut pachet:

– Aparat de masaj de masaj cu vibratii
– 4 capete pentru diferite grupe de muschi
– Incarcator 8,4V
– Acumulator Li-Ion 8,4V – incorporate

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 100 lei
100lei
100
lei

Fascial Gun

99 lei199 lei (-50%)

Adauga in cos