• Aparat de tuns cu lama din otel inoxidabil

  Aparat de tuns cu lama din otel inoxidabil. Cu ajutorul acestui aparat de inalta calitate, tunsul devine mult mai ușor.

 • Aparat electric pentru indepartarea scamelor AD-218

  Aparat electric pentru indepartarea scamelor AD-218 este un aparat cu care puteti să scăpati cu usurintă de scamele de pe haine.

 • Banda 300 Led RGB de 5m, cu telecomanda

  Banda Leduri 5m cu 300 LED-uri, impermeabila, cu telecomanda, lumina puternica, diverse culori: verde, rosu, albastru se poate folosi in casa, gradina sau in masina, se conecteaza la priza.

 • Boxa Bluetooth Charge Mini

  Boxa Bluetooth eOptima Charge Mini, Putere 6 W, Radio Incorporat, MP3 Player, USB, Card microSD, Neagra.

  Boxa eOptima Charge Mini se poate conecta la telefon prin Bluetooth si suporta functia handsfree (puteti vorbi la telefon prin intermediul boxei). Poate reda muzica si de pe un stick USB sau card microSD. Iar daca nu aveti la indemana nici unul din aceste dispozitive, boxa incorporeaza functia de radio FM.

 • Boxa portabila Bluetooth Skull Negru

  Boxa portabila Bluetooth Skull Negru in forma de craniu – un cadou interesant pentru cei pasionati de muzica!

 • Boxa portabila MH-05BT

  Boxa portabila 1800 mAh,  bluetooth, USB, micro SD, radio FM.

 • Boxa Portabila Wireless Soundbar

  Boxa portabila Bluetooth soundbar, conexiune wireless, microfon incorporat, aux,usb,micro sd.Cu un design compact, sunet clar.

 • Boxa portabila ZQS

  Boxa portabila cu bluetooth, SD-Card, MP3, Stick USB este potrivita pentru o iesire la picnic, ideala pentru Karaoke, prezentari, petreceri pentru copii sau petreceri stradale. Cu microfonul inclus, totul devine usor!

  Acum puteti canta sau prezenta oriunde, indiferent daca ai la indemana o priza de curent sau nu, sistemul karaoke compus din boxa activa si microfon cu fir inclus, este usor de transportat.

 • Cablu camere supraveghere UTP + alimentare DC 2,1MM / 10M

  10 metri cablu cu conectori UTP pentru transmiterea semnalului video si Mufa DC 2,1mm pentru alimentare Dispozitivelor de supraveghere , Camere Analogice sau Digitale. Cablul are patru fire 4 x 0,4mm2  pentru semnalul video si inca doua fire 2 x 0,3mm2 pentru alimentarea de tensiune .  Acest cablu este foarte practic in configurarea sistemelor de supraveghere in orice domeniu , casnic comercial sau industrial . Asigura un semnal bun intre camera de supraveghere si aparatul de inregistrare DVR sau NVR .

 • Cablu camere supraveghere UTP + alimentare DC 2,1MM / 15M

  15 metri cablu cu conectori UTP pentru transmiterea semnalului video si Mufa DC 2,1mm pentru alimentare Dispozitivelor de supraveghere , Camere Analogice sau Digitale. Cablul are patru fire 4 x 0,4mm2  pentru semnalul video si inca doua fire 2 x 0,3mm2 pentru alimentarea de tensiune .  Acest cablu este foarte practic in configurarea sistemelor de supraveghere in orice domeniu , casnic comercial sau industrial . Asigura un semnal bun intre camera de supraveghere si aparatul de inregistrare DVR sau NVR .

 • Cablu camere supraveghere UTP + alimentare DC 2,1MM / 20M

  20 metri cablu cu conectori UTP pentru transmiterea semnalului video si Mufa DC 2,1mm pentru alimentare Dispozitivelor de supraveghere , Camere Analogice sau Digitale. Cablul are patru fire 4 x 0,4mm2  pentru semnalul video si inca doua fire 2 x 0,3mm2 pentru alimentarea de tensiune .  Acest cablu este foarte practic in configurarea sistemelor de supraveghere in orice domeniu , casnic comercial sau industrial . Asigura un semnal bun intre camera de supraveghere si aparatul de inregistrare DVR sau NVR .

 • Cablu camere supraveghere UTP + alimentare DC 2,1MM / 5M

  Cablu cu conectori UTP pentru transmiterea semnalului video si Mufa DC 2,1mm pentru alimentare Dispozitivelor de supraveghere , Camere Analogice sau Digitale. Cablul are patru fire 4 x 0,4mm2  pentru semnalul video si inca doua fire 2 x 0,3mm2 pentru alimentarea de tensiune .  Acest cablu este foarte practic in configurarea sistemelor de supraveghere in orice domeniu , casnic comercial sau industrial . Asigura un semnal bun intre camera de supraveghere si aparatul de inregistrare DVR sau NVR .

 • CABLU INCARCARE MAGNETIC 3 IN 1

  Cablu de incarcare magnetic 3 in 1 pentru MicroUSB / Lightning / Type-C

 • Camera IP Panoramica unghi 360 grade, Wifi, Aplicatie Live pe Telefon, Insurubare tip bec

  Camera IP Panoramica unghi 360 grade, Wifi, Aplicatie Live pe Telefon, Insurubare tip bec

 • Camera Sport Full HD 1080p, rezistenta la apa

  Camera video sport FULLHD este o camera foto/video de dimensiuni foarte mici, special conceputa pentru a surpinde toate momentele preferate; avand o carcasa rigida si impermeabila (pana la 30 metri) si poti lua aceasta camera cu tine oriunde, la mare, la munte sau pe strazile orasului pentru a capta toate activitatile tale pline de actiune.

   

 • Camera Supraveghere IP66 Wifi Smart, inteligent night vision Jortan

  Camera Supraveghere IP66 Wifi Smart, 79 leduri , 4 antene emisie/receptive

   

  Camera Jortan Q79
  Aplicatie V380 PRO
  Rezolutie – 1080P
  Lentile – 3.6mm 2MP@F1.4
  Vedere de noapte – 72 leduri infrarosu
  Copresare video – H.264
  Slot Card incorporat pana la 128 GB
  IP66
  DC 12v

  -DETECTARE DE MISCARE
  -VIZIONARE NOCTURNA
  -FULLCOLOR
  -ALERTA MOBILA
  -PTZ CONTROL
  -MICROFON INCORPOTAR
  -DIFUZOR INCORPORAT
  -CONECTARE WIFI SAU CABLU
  -SLOT CARD

 • Cameră wireless cu vedere nocturnă si senzor miscare

  Dețineți întotdeauna controlul cu telefonul dvs.
  Camera trimite un mesaj de alarmă pe telefonul dvs. inteligent și salvează activitățile vizitatorilor pe cardul de memorie, astfel încât le puteți verifica mai târziu.
  Aveți ochi în fiecare colț al casei sau la serviciu
  Vederea panoramică vă permite să vizualizați tot ceea ce se întâmplă în interiorul și în exteriorul locuinței. Poate fi folosită și ca monitor pentru supravegherea bebelușului.

 • CANTAR ELECTRONIC PENTRU BIJUTERII, ECRAN LCD, 500G

  Cântar electronic digital cu ecran LCD iluminat și funcție TARA, design compact, practic și ușor de folosit, recomandat pentru cântărirea diferitelor produse sau articole cu volum/greutate mică.

 • Casti audio Wireless, urechi de pisica, iluminare LED, Stereo

  Casti audio Wireless, urechi de pisica, iluminare LED, Stereo.Suporta toate dispozitivele audio care au capacitate Bluetooth.

 • Casti Bluetooth Wireless Stereo TWS F9

  Casti Bluetooth Wireless Stereo TWS F9.Foarte usor de utilizat si configurat.Conexiune rapida si stabila, fara intreruperi,conexiune rapida si stabila, fara intreruperi.

 • Ceas Inteligent Smartwatch negru

  Ceas Inteligent Smartwatch negru este realizat cu o autonomie foarte mare. Raspundeti si efectuati apeluri direct pe ceas.

Meniu