Camera WIFI HD

230 lei519 lei (-56%)

In stoc

Camera WIFI HD, ce poate fi controlata de pe telefonul mobil

Camera de supraveghere wireless rotativa HD 720p

Este o camera de supraveghere rotativa cu Pan si Tilt care poate fi controlata cu usurinta de pe un dispozitiv smart sau de pe un PC. Suporta card microSD de pana la 128gb.

Camera perfecta pentru casa ta!

Este o camera de supraveghere inteligenta care iti pazeste casa/ apartamentul, te ajuta sa iti monitorizezi copii, varstnicii sau animalele de companie. O poti rotii pe orizontala 350 grade si pe verticala 90 grade. Se foloseste de comunicatie bi-directionala pentru a te ajuta sa comunici cu cei de acasa in timpul monitorizarii. Este o camera de supraveghere wireless all-in-one pentru o gama larga de aplicatii.

Este o camera care are si 11 led-uri IR incorporate si poate vedea in bezna completa pana in 10 metri.

Poate ilumina cu succes o incapere de 25 – 35 metri patrati.

Standard ONVIF – Inregistrare pe NVR sau card SD 128GB

Aceasta camera IP poate functiona stand-alone si sa inregistreze imagini pe un card de memorie micro-sd pana in 128 gb (nu este inclus) sau poate fi conectata la un sistem de inregistrare de retea NVR.

Compatibil Onvif 2.2. Se poate conecta pe NVR-uri care suporta acest protocol.

Instalare si control total cu ajutorul aplicatiilor smartphone

Functioneaza wireless, va puteti conecta la ea printr-o aplicatie de smartphone (Android sau iPhone) .

Este o camera P2P, PNP de tip plug and play. Trebuie doar sa scanati codul QR si acesta se va connecta la aplicatie de smartphone. Aplicatia pentru supraveghere pe mobil se numeste E-VIEW 7. Conectare usoara P2P.

Nu sunt necesare cunostinte evoluate de setari pentru Internet. Se foloseste aplicatie pentru telefoane mobile SMART Android sau Apple.

Comunicare bi-directionala si inregistrare audio

Aceasta camera de supraveghere wireless include un microfon si difuzor incorporat dar suporta conectarea unui difuzor suplimentar. Astfel puteti inregistra si video si audio simultan si va puteti face o imagine completa a unui eveniment. Sau puteti avertiza oamenii in timp real inainte sa faca un lucru pe care sa il regrete. Deasemea puteti intra in comunicare directa cu cei dragi, puteti vorbii cu copii sau varstnicii din casa dumneavoastra .

Control Pan si Tilt wireless

Camera de supraveghere poate fi controlata wireless prin internet din aplicatie de mobil sau de pe pc pe orizontala sau verticala. Pan / Tilt . Camera se poate rotii 355 de grade pe orizontala si 90 grade pe verticala.

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
56
Save 289 lei
289lei
289
lei

Camera WIFI HD

230 lei519 lei (-56%)

Adauga in cos