Boxa Activa Portabila 100W Troller BT-1777

249 lei499 lei (-50%)

Stoc epuizat

Boxa portabila tip troller BT-1777 cu microfon fara fir si efecte de voce pentru karaoke, dispune de cititor MP3 cu stick USB sau TF card, fiind potrivita pentru o iesire la iarba verde, ideala pentru prezentari, petreceri.

Descriere
Boxa portabila tip troller BT-1777 cu microfon fara fir si efecte de voce pentru karaoke, dispune de cititor MP3 cu stick USB sau TF card, fiind potrivita pentru o iesire la iarba verde, ideala pentru prezentari, petreceri etc.
-Acum puteti canta, prezenta sau asculta muzica oriunde, sistemul karaoke compus din boxa activa si microfon wireless inclus, este dispus pe un troller cu acumulator reincarcabil intern, ceea ce il face foarte usor si comod de transportat si utilizat.
-Sistemul karaoke este cadoul ideal pentru iubitorii de muzica, cantareti amatori sau profesionisti, ori pentru persone active ce calatoresc o mare parte din timp, fiind de un real ajutor, avand posibilitatea de a beneficia de un sunet clar, efecte deosebite si de o distractie pe masura.
Acum puteti canta sau prezenta oriunde, indiferent daca aveti acces la o priza.
-Boxa este usor de transportat si utilizat, fiind prevazuta la baza cu 2 role / roti, iar in partea superioara dispune de maner retractabil.Boxa dispune de orificiu pentru montarea unui stativ, stativ ce nu este inclus in pachet.Sistemul karaoke BT-1777 este cadoul ideal pentru iubitorii de muzica.Caracteristici:buton inregistrare pe stick
conectare Bluetooth
alimentare / incarcare transformator la priza, posibilitate alimentare 12V la masina.
sursa de alimentare: 230V- 50Hz/60Hz
maner detasabil in partea de sus pentru tragere pe asfalt sau ciment, cu troliu in partea de jos
citire MP3 TF-card sau USB ce contine butoane de comanda
intrare microfon (jack mare de 6.3mm)
efecte ECHO, TREBLE, BASS
volum microfon
acumulator incorporat cu autonomie mare
microfon profesional fara fir (functioneaza cu doua baterii LR6 de 1,5 AA – nu sunt incluse)
foarte usor de transportat, datorita sistemului tip troller
telecomanda

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 250 lei
250lei
250
lei

Boxa Activa Portabila 100W Troller BT-1777

249 lei499 lei (-50%)