• Pachet Promo Set 3 tavi de prajituri, cu baza detasabila si forme diferite + 3 CADOURI

  DESCRIERE :  SETUL CONTINE 3 TAVI TORT FORME DIFERITE, SET ORNAT CU 7 DUIURI ,6 RULORI CONICE, 6 FORME SAVARINA ( TARTE )

 • Papuci baie, piscina cu masaj din silicon

  Papucii baie, piscina cu masaj din silicon irită receptorii nervilor, îmbunătățind alimentarea cu sânge a picioarelor și a întregului corp.

 • Perna electrica pentru masaj cervical, cu incalzire

  Perna electrica pentru masaj cervical, cu incalzire

  Perna se poate folosi la birou , acasa sau chiar in masina.Aparatul dispune de 4 bile dual directionale de framantare si masaj Shiatsu, ajuta la relaxare ,alunga incordarea musculara.

  Cu un design ergonomic este perfecta pentru a o utiliza pe gat, spate, abdomen, picioare, corp, in zonele coapsei.

  Dispune de curea ajustabila care fixeaza perna pe scaunul preferat sau pe cel auto. Perna de masaj cu bile si incalzire induce o stare calmanta, este un ajutor eficient pentru durerile de gat si umar.

   

 • Set pentru ornat prajituri,torturi 8 duiuri si cupla pentru ornat in 3 culori

  Un set complet pentru a orna torturile si prajiturile in moduri unice.

  Toate părțile componente sunt confecționate din materiale aprobate pentru industria alimentară. Prin urmare, nu conțin substanțe nocive, care pot modifica gustul sau compoziția alimentelor.

  Duzele sunt fabricate din inox de calitate superioară. În plus, au o construcție fără sudură. Mulțumită acestor caracteristici, au trecut cu brio testul rezistenței și al durabilității. Oricât de mult intenționezi să le folosești, rugina nu se va depune pe ele.

 • Set 12 forme rulouri conice

  Forme conice metalice  pentru rulouri patiserie set 12 bucati.

  Sunt ideale pentru prepararea rulourilor de patiserie dulci sau sarate, umplute cu amestec de branza, fructe si alte produse de patiserie.

 • Suport vase de Bucatarie 2 niveluri, 6 suporti de pahare

  Suport vase de Bucatarie 2 niveluri, 6 suporti de pahare

Meniu