Barca gonflabila Intex Explorer Pro 50 Red, 137 x 85 x 23 cm

159 lei299 lei (-47%)

In stoc

Barca gonflabila Intex Explorer Pro – Pentru relaxare maxima, distractiva si cel mai important este ca se poate folosi chiar si la strand.

Intex Recreation Corp distribuie paturi gonflabile, piscine deasupra solului, spa-uri, jucarii, mobilier, barci si multe altele. Face parte dintr-o familie de companii din intreaga lume cu o istorie de peste 40 de ani in spate.

Obiectivul brandului este sa livreze produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil, toate concepute pentru confort, siguranta si distractie. Comercializeaza marfuri remarcabile cu servicii pentru clienti impecabile.

Viziunea brandului Intex este sa fie cea mai recunoscuta, mai sigura si mai inovatoare companie din industrie. Testeaza in mod obisnuit produsele finite pentru a se asigura ca respecta standardele ridicate pentru calitate, siguranta si valoare.

 
Detalii
 
Explorer Pro 50 pentru distractie. Pentru relaxare maxima, distractiva si cel mai important este ca se poate folosi chiar si la strand. Chiar tu insuti poti sa construiesti si sa decizi pasii jocului unde doar tu decizi cand se porneste si cand se opreste aventura si jocul fabulos. Cu acest set toata lumea o sa se simta foarte bine, avand in vedere ca este o jucarie care este ideal nu doar pentru copii mai mici, dar si pentru copii mai mari.

 

Marca Set Intex

Greutate maximă 40 kg

Vârsta recomandată 6 ani și peste

Potrivirea vârstei *Atenție! Nu este potrivit pentru copii sub 6 ani

Lungime x Lățime x Înălțime 137x85x23 cm

 

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site.

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
47
Save 140 lei
140lei
140
lei

Barca gonflabila Intex Explorer Pro 50 Red, 137 x 85 x 23 cm

159 lei299 lei (-47%)

Adauga in cos