Aparat electric de tuns cu lama T din otel carbon, fara fir, incarcare USB, pentru contur, modelare si barbierit uscat, negru

79 lei109 lei (-28%)

In stoc

Aparat electric de tuns cu lama T din otel carbon, fara fir, incarcare USB, pentru contur, modelare si barbierit uscat, negru. Această mașină de tuns fără fir , are un design ergonomic pentru manevrare ușoară și control optim care vă ajută să evitați oboseala mâinilor, încheieturii mâinii și a brațului în timpul unei zile pline.

Descriere

Proiectare tundere cu lamă t: lama în T, din oțel carbon, pentru tăiere, proiectare și bărbierit uscat. Această mașină de tuns fără fir , are un design ergonomic pentru manevrare ușoară și control optim care vă ajută să evitați oboseala mâinilor, încheieturii mâinii și a brațului în timpul unei zile pline.
Putere puternică& Zgomot redus: aparatele de tuns fără fir pentru bărbați adoptă un motor avansat din aliaj de argint pd, care oferă o putere și o viteză substanțiale fără a produce căldură suplimentară; tehnologia cu zgomot redus reduce zgomotul mai puțin de 60 lb, ceea ce este cu mult sub standardul european de 70 dn.
Incărcare rapidă USB& fără fir: acest aparat de tuns pentru bărbați cu o baterie puternică cu litiu de 700 mah, cu o durată de funcționare de 120 de minute după 2 ore încărcate complet; tăietoare fără fir și aparate de tuns comoditate de utilizare oriunde și oricând.
Design prietenos cu utilizatorii: corpul dispozitivului cu modele antiderapante asigură stabilitate, un buton inferior pentru pornire și oprire instantanee, 4 piepteni limită îndeplinește utilizări mai personale.
Portabil& ușor: Îngrijirea părului pentru bărbați 5.9 inch x 1.3 inch, tunsul de dimensiuni la îndemână poate fi ținut pentru o utilizare convenabilă și transportat și pentru uz călător, asigură o plăcere pe termen lung a achiziției dvs.

 

Meniu

On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 30 lei
30lei
30
lei

Aparat electric de tuns cu lama T din otel carbon, fara fir, incarcare USB, pentru contur, modelare si barbierit uscat, negru

79 lei109 lei (-28%)

Adauga in cos