Alarme & Sisteme de supraveghere

 • Cablu camere supraveghere UTP + alimentare DC 2,1MM / 10M

  10 metri cablu cu conectori UTP pentru transmiterea semnalului video si Mufa DC 2,1mm pentru alimentare Dispozitivelor de supraveghere , Camere Analogice sau Digitale. Cablul are patru fire 4 x 0,4mm2  pentru semnalul video si inca doua fire 2 x 0,3mm2 pentru alimentarea de tensiune .  Acest cablu este foarte practic in configurarea sistemelor de supraveghere in orice domeniu , casnic comercial sau industrial . Asigura un semnal bun intre camera de supraveghere si aparatul de inregistrare DVR sau NVR .

 • Cablu camere supraveghere UTP + alimentare DC 2,1MM / 15M

  15 metri cablu cu conectori UTP pentru transmiterea semnalului video si Mufa DC 2,1mm pentru alimentare Dispozitivelor de supraveghere , Camere Analogice sau Digitale. Cablul are patru fire 4 x 0,4mm2  pentru semnalul video si inca doua fire 2 x 0,3mm2 pentru alimentarea de tensiune .  Acest cablu este foarte practic in configurarea sistemelor de supraveghere in orice domeniu , casnic comercial sau industrial . Asigura un semnal bun intre camera de supraveghere si aparatul de inregistrare DVR sau NVR .

 • Cablu camere supraveghere UTP + alimentare DC 2,1MM / 20M

  20 metri cablu cu conectori UTP pentru transmiterea semnalului video si Mufa DC 2,1mm pentru alimentare Dispozitivelor de supraveghere , Camere Analogice sau Digitale. Cablul are patru fire 4 x 0,4mm2  pentru semnalul video si inca doua fire 2 x 0,3mm2 pentru alimentarea de tensiune .  Acest cablu este foarte practic in configurarea sistemelor de supraveghere in orice domeniu , casnic comercial sau industrial . Asigura un semnal bun intre camera de supraveghere si aparatul de inregistrare DVR sau NVR .

 • Cablu camere supraveghere UTP + alimentare DC 2,1MM / 5M

  Cablu cu conectori UTP pentru transmiterea semnalului video si Mufa DC 2,1mm pentru alimentare Dispozitivelor de supraveghere , Camere Analogice sau Digitale. Cablul are patru fire 4 x 0,4mm2  pentru semnalul video si inca doua fire 2 x 0,3mm2 pentru alimentarea de tensiune .  Acest cablu este foarte practic in configurarea sistemelor de supraveghere in orice domeniu , casnic comercial sau industrial . Asigura un semnal bun intre camera de supraveghere si aparatul de inregistrare DVR sau NVR .

 • Camera IP Panoramica unghi 360 grade, Wifi, Aplicatie Live pe Telefon, Insurubare tip bec

  Camera IP Panoramica unghi 360 grade, Wifi, Aplicatie Live pe Telefon, Insurubare tip bec

 • Camera Supraveghere IP66 Wifi Smart, inteligent night vision Jortan

  Camera Supraveghere IP66 Wifi Smart, 79 leduri , 4 antene emisie/receptive

   

  Camera Jortan Q79
  Aplicatie V380 PRO
  Rezolutie – 1080P
  Lentile – 3.6mm 2MP@F1.4
  Vedere de noapte – 72 leduri infrarosu
  Copresare video – H.264
  Slot Card incorporat pana la 128 GB
  IP66
  DC 12v

  -DETECTARE DE MISCARE
  -VIZIONARE NOCTURNA
  -FULLCOLOR
  -ALERTA MOBILA
  -PTZ CONTROL
  -MICROFON INCORPOTAR
  -DIFUZOR INCORPORAT
  -CONECTARE WIFI SAU CABLU
  -SLOT CARD

 • Cameră wireless cu vedere nocturnă si senzor miscare

  Dețineți întotdeauna controlul cu telefonul dvs.
  Camera trimite un mesaj de alarmă pe telefonul dvs. inteligent și salvează activitățile vizitatorilor pe cardul de memorie, astfel încât le puteți verifica mai târziu.
  Aveți ochi în fiecare colț al casei sau la serviciu
  Vederea panoramică vă permite să vizualizați tot ceea ce se întâmplă în interiorul și în exteriorul locuinței. Poate fi folosită și ca monitor pentru supravegherea bebelușului.

 • Set 4 cabluri camere supraveghere UTP + alimentare DC 2,1MM / 15M

  Cablu 15 metri cu conectori UTP pentru transmiterea semnalului video si Mufa DC 2,1mm pentru alimentare Dispozitivelor de supraveghere , Camere Analogice sau Digitale. Cablul are patru fire 4 x 0,4mm2  pentru semnalul video si inca doua fire 2 x 0,3mm2 pentru alimentarea de tensiune .  Acest cablu este foarte practic in configurarea sistemelor de supraveghere in orice domeniu , casnic comercial sau industrial . Asigura un semnal bun intre camera de supraveghere si aparatul de inregistrare DVR sau NVR .

 • Set 4 cabluri camere supraveghere UTP + alimentare DC 2,1MM / 20M

  Cablu 20 metri cu conectori UTP pentru transmiterea semnalului video si Mufa DC 2,1mm pentru alimentare Dispozitivelor de supraveghere , Camere Analogice sau Digitale. Cablul are patru fire 4 x 0,4mm2  pentru semnalul video si inca doua fire 2 x 0,3mm2 pentru alimentarea de tensiune .  Acest cablu este foarte practic in configurarea sistemelor de supraveghere in orice domeniu , casnic comercial sau industrial . Asigura un semnal bun intre camera de supraveghere si aparatul de inregistrare DVR sau NVR .

 • Set 4 cabluri camere supraveghere UTP + alimentare DC 2,1MM / 10M

  Cablu 10 metri cu conectori UTP pentru transmiterea semnalului video si Mufa DC 2,1mm pentru alimentare Dispozitivelor de supraveghere , Camere Analogice sau Digitale. Cablul are patru fire 4 x 0,4mm2  pentru semnalul video si inca doua fire 2 x 0,3mm2 pentru alimentarea de tensiune .  Acest cablu este foarte practic in configurarea sistemelor de supraveghere in orice domeniu , casnic comercial sau industrial . Asigura un semnal bun intre camera de supraveghere si aparatul de inregistrare DVR sau NVR .

 • Set 4 cabluri camere supraveghere UTP + alimentare DC 2,1MM / 5M

  Cablu cu conectori UTP pentru transmiterea semnalului video si Mufa DC 2,1mm pentru alimentare Dispozitivelor de supraveghere , Camere Analogice sau Digitale. Cablul are patru fire 4 x 0,4mm2  pentru semnalul video si inca doua fire 2 x 0,3mm2 pentru alimentarea de tensiune .  Acest cablu este foarte practic in configurarea sistemelor de supraveghere in orice domeniu , casnic comercial sau industrial . Asigura un semnal bun intre camera de supraveghere si aparatul de inregistrare DVR sau NVR .

 • Sistem de supraveghere Wireless Jortan, 4 camere, HDMI, Infrarosu, Vizualizare pe Telefon

  Sistemul contine un NVR ce inregistreaza in timp real, de asemenea meniul este simplu si usor de utilizat, putand fi controlat cu ajutorul mouse-ului inclus.

  Sistemul este complet si contine toate accesoriile necesare montarii si functionarii (NVR, conectori, mufe, alimentatori).

  Acest sistem de supraveghere permite vizualizarea imaginilor indiferent de timp sau locatia in care va aflati.

  Accesati NVR-ul de pe calculator prin internet sau direct de pe telefonul mobil.
  O functie in plus a sistemului de supraveghere va permite sa inregistrati doar atunci cand in obiectiv este detectata o miscare. Astfel veti economisi spatiul de pe Hard Disk si veti putea vizualiza mai repede si usor inregistrarile si evenimentele importante.

 • Videointerfon RL-16WP1

  Videointerfonul RL-16WP1 poate fi utilizat pentru monitorizarea, apelarea, interfonul și deblocarea. Este un produs care este foarte potrivit pentru vila, casa, hotel, birou, oferindu-va avantajul combinat de securitate și comoditate.

 • Camera de supraveghere IP

  Camera de supraveghere IP/Network si WI-FI cu control de pe telefon si PC WiFi 360

 • Camera IP Wireless

  Camera IP Wireless / WIFI IR de supraveghere, rotativa cu alarma HD

 • Camera supraveghere falsa

   

  Camera supraveghere falsa, Dummy

 • Camera supraveghere falsa de tip dome, Led Rosu

  Camera supraveghere falsa de tip dome, Led Rosu

 • Camera WIFI HD

  Camera WIFI HD, ce poate fi controlata de pe telefonul mobil

 • Kit de supraveghere AHD 4 camere de interior/exterior

  Kit de supraveghere AHD 4 camere de interior/exterior

  Definitie inalta DVR Full HD, acest DVR va permite sa inregistrati semnificativ mai multe detalii.

  Camere AHD HD

  Fii conectat si informat in permanenta:

  Acest sistem de supraveghere va ofera tot ce veti nevoie pentru supravegherea locuintei, afacerii, bunurilor sau persoanelor dragi.

  Pachetul contine:

  • 1x DVR
  • 4x Camere 1megapixel AHD PAL
  • 4x Cabluri AHD (semnal video si alimentare) a cate 20 metri
  • 2x Adaptor de putere 12V
  • 1x Mouse
  • 1x Manual de instalare

  Sistemul contine un DVR cu inregistrare in timp real, de asemenea meniul este simplu si usor de utilizat, putand fi controlat cu ajutorul mouse-ului inclus.

  Sistem avansat de detectare a miscarii:
  Sistemul este complet si contine toate accesoriile necesare montarii si functionarii (conectori, mufe, alimentatori).

  Acest sistem de supraveghere permite vizualizarea imaginilor indiferent de timp sau locatia in care va aflati.

   

Meniu